spectra-security-alarminstallatie-camerabewaking-toegangscontrole---nijlen

CONTACT

GRATIS OFFERTE

Spectra Security alarminstallatie camerabewaking toegangscontrole - Nijlen


Spectra Security, uw partner in beveiliging


Kennis en ervaring

Op zoek naar een alarminstallatiecamerabewaking of systeem voor toegangscontrole. Spectra Security verzekert talloze bedrijven en particulieren van een zorgenvrije nachtrust in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen of Vlaams-Brabant. Met ruim 18 jaar ervaring in de beveiliging, kiest u met Spectra Security voor een erkend beveiligingspartner met kennis en ervaring.

Bewaking van diverse gebouwen

Wij staan tot uw dienst voor het beveiligen van woningen, bedrijven, kantoren, magazijnen, industriegebouwen, openbare gebouwen, ... 

Beveiliging op maat

Na de opmaak van een risicoanalyse, maken we u een studie op maat.  De aangeboden producten testen en kiezen we vooraf zorgvuldig. Op deze manier streven we naar een 100% klanten tevredenheid.

In uw regio

Wij hebben tal van referenties in beveiliging en alarminstallaties in uw regio: Zoersel, Schilde, Malle, Antwerpen, Zandhoven, Lille, Wijnegem, Wommelgem, ... Spectra Security is daarnaast actief in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant.
 

De beste merken in beveiliging

Om uw veiligheid te garanderen gebruiken we enkel de beste merken voor onze alarminstallaties,toegangscontrole en camerabewakingHoneywell, Galaxy, BentelAvigilonPaxton, Agent VIDahua